Η φωτιά έχει επεκταθεί από τους κάτω ορόφους προς τα επάνω και κατακαίει τον πύργοΗ φωτιά έχει επεκταθεί από τους κάτω ορόφους προς τα επάνω και κατακαίει τον πύργο, ενώ μία στήλη μαύρη καπνού είναι διακριτή στον ουρανό του Λονδίνου.

Τουλάχιστον τριάντα ένοικοι από τον πύργο διαμερισμάτων στο δυτικό Λονδίνο που καίγεται, έχουν μεταφερθεί σε πέντε νοσοκομεία, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία ασθενοφόρων στην Βρετανία.

Την ύπαρξη θυμάτων από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε πύργο 27 ορόφων στα δυτικά του Λονδίνου περίπου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βρετανίας, με τον ακριβή ωστόσο αριθμό των νεκρών να παραμένει αδιευκρίνιστος.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν εγκωβισμένοι στο κτίριο, ωστόσο μαρτυρίες κάνουν λόγο για ανθρώπους που επιχειρούν να κατέβουν δένοντας σεντόνια και χρησιμοποιώντας τα ως σχοινιά, ενώ άλλοι πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες από τη The Sun.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες (αστυνομία, υπηρεσία ασθενοφόρων και πυροσβεστική) δεν έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία για τους τραυματίες.

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded